Lubomír Reiter posílil Slavii | SK Slavia Praha
Více

Lubomír Reiter posílil Slavii

Slovenský fotbalista Ľubomír Reiter podepsal dnes se Slavií smlouvu o hostování do konce jarní části sezony, která je spojená s možností roční opce.
Slovenský fotbalista Ľubomír Reiter podepsal dnes se Slavií smlouvu o hostování do konce jarní části sezony, která je spojená s možností roční opce. Již v sobotu tak bude moci nastoupit v dresu červenobílých k přípravnému utkání proti Jablonci.

„V Artmedii jsem necítil důvěru trenéra, rozhodl jsem se pro změnu působiště. Na působení ve Slavii se moc těším, hlavně na Standu Vlčka, se kterým jsem hrával v Olomouci. Už došlo i na vzájemné hecování,“ řekl našemu webu Reiter.

Zkušený útočník teď bude nabírat především fyzickou kondici, protože během zimní přípravy Artmedie trpěl silnou virózou a vysokými teplotami.

Také si zavzpomínal na osm měsíců strávených ve Spojených státech. „Zámořská liga není tolik takticky vyspělá jako česká nejvyšší soutěž, ale pro diváka je hra více dramatická. Na utkání chodí mezi patnácti a dvaceti tisíci diváků, když bylo play-off, tak čtyřicet tisíc. Vím, že takové návštěvy se během jara nedočkám,“ povzdechl si bývalý slovenský reprezentant a dodal, že do národního týmu Slovenska se již nevrátí.

Reiter se může představit v dresu Slavie už v sobotu, kdy červenobílí sehrají na Strahově další přípravný duel. Od 11 hodin na stadionu Přátelství budou nastoupí proti Jablonci. Na našem webu můžete sledovat online reportáž.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články