Tři slávisté hráli za U19 proti Kanárským ostrovům | SK Slavia Praha
Více

Tři slávisté hráli za U19 proti Kanárským ostrovům

PRAHA – Tři slávisté zasáhli do prvního přípravného střetnutí reprezentace do devatenácti let na Kanárských ostrovech proti místnímu výběru. Češi vyhráli o dvě branky, i když od 42. minuty byli v oslabení bez vyloučeného Nečase. Dalšími soupeři budou ve středu Španělé a v pátek Dánové.

PRAHA – Tři slávisté zasáhli do prvního přípravného střetnutí reprezentace do devatenácti let na Kanárských ostrovech proti místnímu výběru. Češi vyhráli o dvě branky, i když od 42. minuty byli v oslabení bez vyloučeného Nečase.


Dalšími soupeři budou ve středu Španělé a v pátek Dánové.


U19 Kanárské ostrovy – U19 ČR 0:2 (0:0)
Branky: 76. Valenta, 83. Přecechtěl.
ČK: 42. Nečas.
ČR: Toma - Dohnálek, Bodeček, Halama, Stroupek - Vácha (59. Valenta), Tischler, Gecov, Hloušek (85. Ficek) - Necid (74. Přecechtěl, 87. Pilař), Nečas.



Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články