Beránek očekává dobrou atmosféru | SK Slavia Praha
Více

Beránek očekává dobrou atmosféru

„Budou nám scházet dlouhodobí marodi Suchopárek, Pavel Novotný, Müller a Sláma. Mimo je i Tomáš Došek, který má zhmožděný malíček. Nezahraje si ani Gedeon, který nasbíral osm žlutých karet. Naopak se vrací Lukáš Došek,“ shrnoval po dnešním odpoledním tréninku kouč Miroslav Beránek stav kádru před sobotní ligou s Libercem. „Připravujeme se na konfrontaci s momentálně nejlepším celkem v republice. Jsem zvědavý, jak to zvládneme, bude to prověrka našich schopností. Čekám oboustranně kvalitní duel a věřím, že přijde hodně diváků a bude dobrá atmosféra,“ přeje si Beránek, jehož svěřenci si v minulém kole odvezli cenný bod z Letné a před soubojem se Slovanem si upevnili sebevědomí. „Je důležité, že jsme zejména ve druhém poločase předvedli výkon, kterého jsme schopni. Hráči bojovali do konce, z mužstva jsem cítil vnitřní sílu.“

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články