Vachoušek: Rozjeli jsme slušnou sérii a v sobotu ji nechceme pokazit | SK Slavia Praha
Více

Vachoušek: Rozjeli jsme slušnou sérii a v sobotu ji nechceme pokazit

Víkendové utkání s Libercem se rychle blíží. Nestane-li se nic mimořádného, v základní sestavě Slavie se objeví i útočník Štěpán Vachoušek, který si nedávno vysloužil premiérovou pozvánku do seniorské reprezentace. „Moc mě těší, že letím do Řecka. Upřímně řečeno, čekal jsem, že pojedu s jednadvacítkou do Švýcarska. Beru to jako odměnu za svoje výkony,“ pochvaluje si.

Pak se zamyslí nad ligovým duelem se Slovanem. „Bude to určitě těžké, soupeř nastoupí v nejsilnější sestavě a určitě nebude chtít prohrát. Doufám však, že jim to znepříjemníme a vyhrajeme,“ přeje si. „Motivace Liberce bude mnohem větší, než když je porazili v poháru, hrají o titul. Asi se budou snažit o rychlý gól, abychom to otevřeli. My však máme docela fazónu a rozjeli jsme slušnou sérii, byla by škoda si to pokazit,“ dodává.

Ke spekulacím o sobotním výsledku říká: „Hrajeme sami za sebe. Je mi úplně jedno, jestli titul získá Sparta nebo Liberec. Chci zvítězit v každém střetnutí a myslím, že ostatní kluci taky. Chtěl bych vzkázat slávistům, aby jich přišlo co nejvíc. Když jsem přestupoval, cestu na stadión si našlo dva tisíce fanoušků, teď už chodí skoro pět. Za sebe uděláme všechno proto, aby tři body zůstaly v Praze,“ uzavírá.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články