Hrdličku sledovala celá rodina | SK Slavia Praha
Více

Hrdličku sledovala celá rodina

Jedním z nováčků, kteří prvně okusili atmosféru derby, byl Tomáš Hrdlička, který odehrál celé střetnutí. „Mám smíšené pocity, první půle se nám nepovedla, Sparta se dostala do několika vyložených příležitostí. Báli jsme se hrát dopředu, nepodrželi jsme balón. Domácí, a hlavně Jun, se nám dostávali za záda, Ale za druhý poločas jsme si vyrovnání zasloužili,“ víceméně zopakoval názor ostatních slávistů.

Náš obránce si myslí, že za nevýrazným výkonem před přestávkou stála nervozita. „Je to docela dobře možné, řada kluků hrála poprvé, včetně mě. O přestávce jsme si však v kabině řekli, že jsme už otočili několik výsledků, tak proč ne zrovna na Letné. Věřili jsme, že přinejmenším vyrovnáme, což se také stalo.“

Konečnou podobu skóre určil svou trefou Richard Dostálek, nescházelo však mnoho, aby Čech lovil míč ze sítě už ve 47. minutě. Hrdličkovu podařenou hlavičku kryl s vypětím sil. „Asi mi chybělo trochu štěstí. Ale jinak jsem po průběhu utkání s výsledkem spokojen. Musím pochválit naše fanoušky, celý zápas nás povzbuzovali,“ vzkazuje bek, kterého sledovali z hlediště příbuzní. „Přišel táta s celou rodinou. Co říkal? To samé, co já. Druhých pětačtyřicet minut se mu líbilo víc.“

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články