Michal Vorel on-line | SK Slavia Praha
Více

Michal Vorel on-line

PRAHA - Hostem našeho on-line rozhovoru byl brankář Michal Vorel. Na zvídavé otázky našich čtenářů odpovídal v jedné z pražských internetových kaváren téměř tři hodiny. Dotazy se týkaly jeho předchozí kariéry, příchodu do Slavie a současné sezóny...
PRAHA - Hostem našeho on-line rozhovoru byl brankář Michal Vorel. Na zvídavé otázky našich čtenářů odpovídal v jedné z pražských internetových kaváren téměř tři hodiny. Dotazy se týkaly jeho předchozí kariéry, příchodu do Slavie a současné sezóny. Ta by měla skončit právě v posledním třicátém kole v Jihlavě.

„Pro mne by bylo krásné a symbolické oslavit úspěšnou sezónu právě v Jihlavě. Na to je ještě stále času dost, čeká nás Příbram a pro nás je důležité zvládnout vždy ten nejbližší zápas a bilancovat můžeme až právě po Jihlavě," řekl Michal Vorel v odpovědi na otázku, jak se na tenhle zápas těší.

Pokud chcete vědět, co téměř dokonalého kliďase dokáže vytočit, jaké je jeho oblíbené číslo dresu, nebo jak se stalo, že dal z vlastní poloviny gól, přečtěte si záznam on-line rozhovoru.

Záznam on-line rozhovoru si můžete přečíst zde.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články