Palermo je v Praze | SK Slavia Praha
Více

Palermo je v Praze

PRAHA – „Všechno řeknu až na tiskové konferenci,“ odmítl zdvořilou žádost o rozhovor trenér Palerma Giuseppe Papadopulo po příletu na nový terminál ruzyňského letiště...
PRAHA – „Všechno řeknu až na tiskové konferenci,“ odmítl zdvořilou žádost o rozhovor trenér Palerma Giuseppe Papadopulo po příletu na nový terminál ruzyňského letiště. On i jeho svěřenci se pak věnovali davu sběratelů autogramů a také se fotili se svými vlastními fanoušky, kteří je už v Praze čekali. První ovšem do Prahy dorazil už v úterý týmový kuchař a fyzioterapeut. Italové museli kvůli hodinovému zpoždění posunout plánovaný oběd v hotelu Savoy, kde budou ubytováni. Do našeho hlavního města přiletěl s výpravou i útočník Di Michele, který ale nemůže ve čtvrtek hrát. Důvod je prostý, po čtvrtečním střetnutí Palermo vyráží rovnou do Verony, kde je čeká další zápas Serie A. Sicilané budou dnes od 19 hodin trénovat na Strahově.

Pravděpodobná sestava: Andujar – Zaccardo, Biava, Barzagli, Grosso – Mutarelli, Corini, Tedesco – Brienza, Santana – Caracciolo

Na snímcích z letiště je útočník Andrea Caracciolo a trenér Palerma Guiseppe Papadopulo. Autor: Ondřej Zlámal

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články