Marek Suchý besedoval s fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Marek Suchý besedoval s fanoušky

PŘÍBRAM – Odbor přátel Slavie uspořádal v Příbrami svoji výroční schůzi, které se zúčastnil v doprovodu tiskového mluvčího Alexandra Klimenta obránce Marek Suchý.
PŘÍBRAM – Odbor přátel Slavie uspořádal v Příbrami svoji výroční schůzi, které se zúčastnil v doprovodu tiskového mluvčího Alexandra Klimenta obránce Marek Suchý. Neformální beseda se pěkně protáhla a točila se kolem všech tradičních témat, která slávisty zajímají. Náš stoper odpovídal na otázky směřující k nadcházejícímu duelu s Palermem.

„Viděli jsme Palermo na videu, hráli dobře, dokázali porazit AC Milán. Ale to určitě neznamená, že se jich nějak obáváme, naopak všichni se na zápas těší.“
V další diskusi Marek zavzpomínal i na náročnou zimní přípravu. „Byla to dřina, všechno se nám to ale určitě vrátí. Nejlepší to bylo na horách, byla to zábava.“ Samozřejmě, že náš fotbalista rozdal i řadu autogramů a na závěr všechny pozval do hlediště na důležité pohárové utkání proti Palermu.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články