Aračič začne trénovat příští týden | SK Slavia Praha
Více

Aračič začne trénovat příští týden

PRAHA – Levonohý chorvatský obránce Ante Aračič do souboje se slovenským Ružomberokem nezasáhl. Připojil se k Dušanu Šventovi a pod dohledem kondičního trenéra Jana Netschera trénovali individuálně.
PRAHA – Levonohý chorvatský obránce Ante Aračič do souboje se slovenským Ružomberokem nezasáhl. Připojil se k Dušanu Šventovi a pod dohledem kondičního trenéra Jana Netschera trénovali individuálně. „Jsem velmi rád, že jsem ve Slavii, je to velký klub,“ řekl na úvod prvního rozhovoru, který v angličtině poskytl našemu webu. „Podepsal jsem smlouvu na dva roky, je to pro mne velká příležitost. V týmu je mnoho mladých hráčů, přesto bude dobrý, rád bych se s ním dočkal velkého úspěchu,“ dodal Aračič. A jak vypadá jeho zranění? „Už to bude dobré, příští týden začnu trénovat s míčem.“

Ante Aračič
post: levý obránce
bývalé kluby: Zmaj Makarska, Hajduk Split

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články