Skácel se těší na Hradec | SK Slavia Praha
Více

Skácel se těší na Hradec

Zítra narazíme na Strahově ve čtvrtém kole domácího poháru na Hradec Králové. Pro Rudolfa Skácela bude duel proti ‚Votrokům‘ pikantní – do Slavie přišel právě z východočeského klubu. „Těším se, nikdy jsem proti nim nehrál, je to něco nového,“ říká. „Jedná se o moc důležitý zápas, chceme uspět,“ odmítá jen pomyšlení na to, že by své bývalé kolegy šetřil.

„Hradec se soustředí na ligu, trenér asi proto dá šanci fotbalistům z širšího kádru. Ale může to být o to těžší, kluci co nastoupí, budou bojovat o triko,“ přemýšlí záložník. „Venku hrají pečlivě odzadu a vyrážejí do brejků. Musíme jim dát rychlý gól, aby to otevřeli,“ dodává.

Kdo by si myslel, že Skácel a hradečtí borci žhaví mobilní telefony a vymýšlí sázky, je na omylu. „Právě před chvílí jsme s Karlem Pitákem konstatovali, že zatím nic neproběhlo. Ale při utkání se hecovat budeme,“ ujišťuje a na závěr vzkazuje fanouškům sešívaných: „Rád bych, aby nás přišli podpořit a pomohli nám, jde o hodně.“

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články