Útočníkovi scházelo více střel | SK Slavia Praha
Více

Útočníkovi scházelo více střel

Petr Švancara reagoval na otázku, proč jsme v Brně nevyhráli, velmi jednoduše. „Protože jsme nedali gól. Měli jsme možná víc střílet a nesnažit se dovézt balón narážečkami až do brány,“ myslí si útočník, který nastoupil po delší době v základní sestavě. „Nervózní jsem nebyl. Od toho tam přeci jsem, abych byl připraven naskočit. Počítal jsem s tím, když vypadl Pavel Kuka,“ říká. „Podle mě se nemám za co stydět, odehrál jsem docela slušné utkání,“ vrací se ke svému výkonu proti mužstvu, ze kterého v létě 2000 do Slavie přišel. „Tahle utkání jsou pro mě vždycky pikantní. Jen mě mrzí, že jsem se nepodílel na vítězství.“

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články