Victorino: Chci hrát svůj nejlepší fotbal | SK Slavia Praha
Více

Victorino: Chci hrát svůj nejlepší fotbal

PRAHA - Nový mexický záložník Slavie Cesareo Victorino již s týmem trénuje delší dobu. Poznáte to i podle toho, že když dostane míč, spoluhráči si zakřičí o přihrávku „Césare!"...
PRAHA - Nový mexický záložník Slavie Cesareo Victorino již s týmem trénuje delší dobu. Poznáte to i podle toho, že když dostane míč, spoluhráči si zakřičí o přihrávku „Césare!". Svůj první rozhovor poskytl několikanásobný mexický reprezentant prostřednictvím svého manažera, který tlumočil ze španělštiny do angličtiny. „Slavia je mojí první evropskou zkušeností, vybral jsem si jí, protože patří k nejlepším českým klubům, má velké jméno a tradici," řekl Victorino našemu webu. „Mým cílem je hrát můj nejlepší fotbal, prosadit se, pomoci Slavii k dobrým výsledkům a vybojovat si znovu pozvánku do národního týmu," prozradil své plány.

V Praze se Victorinovi líbí, přijela za ním již i jeho manželka Graciela s dvouletým synem, který se jmenuje stejně jako jeho otec. „Na začátku sezóny jsem se připravoval v Padově, kam mne pozval manžel mé sestry. Teď jsem ve Slavii a věřím, že je tím pravým klubem pro začátek mé evropské kariéry."

Victorino odcestoval se týmem na tradiční předzápasové soustředění a bude připraven nastoupit proti Příbrami.

Cesareo Victorino
Narozen: 19.3. 1979,Oxaca
Výška/váha: 178/68
Stav:ženatý, manželka Graciela, syn Cesareo
Číslo dresu: 10
Koníčky: rodina, kino
Fotbalový vzor: otec (bývalý mexický reprezentant)
Oblíbený film: Desperado
Oblíbená hudba: pop

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články