Radek Sláma si krátí dlouhou chvíli Formanem | SK Slavia Praha
Více

Radek Sláma si krátí dlouhou chvíli Formanem

Uspěl na testech, měl dokonce slušnou naději, že do ligy vstoupí v základní sestavě, ale vše nakonec dopadlo úplně jinak. Záložník Radek Sláma, který před pár týdny přestoupil do Slavie z druholigové Jihlavy, si v přípravném utkání s Libercem ‘zrušil’ koleno. Místo prohánění soupeřů teď leží doma v Havlíčkově Brodě a pomalu se léčí. „Krátce po zranění a po operaci to bylo hrozné. Teď je to ale lepší, začínám s nohou trochu hýbat. Zatím nedošlapuju a pohybuju se o berlích,“ svěřuje se. „25. února jdu na kontrolu, tam se rozhodne, kdy půjdu na operaci, doktor Fousek mi určí termín,“ dodává.

Dlouhou chvíli si Radek krátí, jak jen to jde. „Je to nuda, čtu si a hodně koukám na video. Teď jsem si zrovna půjčil sbírku filmů Miloše Formana. A taky sleduju olympiádu,“ vypočítává. „Jestli uspějí naši hokejisté? Popravdě řečeno jsem dost skeptický, ale před Naganem taky nikdo nevěřil, že nakonec vybojujeme zlato. Uvidíme, naživo to asi sledovat nebudu, ale určitě si zápasy nahraju.“

Slámův zdravotní stav zatím neumožňuje, aby se na domácí zápasy Slavie jel podívat osobně. „Je to těžké, o berlích se nechodí moc dobře. Utkání s Jabloncem jsem viděl jen ve zprávách. Zklamalo mě to, myslel jsem, že kluci vyhrají. Ale věřím, že se dají dohromady a napraví to vítězstvím v Hradci,“ drží palce svým spoluhráčům.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články