Slávisté se fotili | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se fotili

PRAHA – „Neměli byste nás přesadit, budete to mít dost světlý,“ staral se Patrik Gedeon při oficiálním fotografování slávistického týmu. Zjistil totiž, že bude sedět vedle asistenta trenéra Petra Vrabce. „Já budu stát tady,“ prohlásil rázně Pavel Fořt. „Vždycky tady stojím,“ dodal náš útočník...
PRAHA – „Neměli byste nás přesadit, budete to mít dost světlý,“ staral se Patrik Gedeon při oficiálním fotografování slávistického týmu. Zjistil totiž, že bude sedět vedle asistenta trenéra Petra Vrabce. „Já budu stát tady,“ prohlásil rázně Pavel Fořt. „Vždycky tady stojím,“ dodal náš útočník. „Zítra fotím do módního časopisu,“ oznamoval všem ještě Patrik Gedeon. Oficiální focení se ani letos neobešlo bez tradičního vtipkování.

Kromě velké fotografie týmu se pořizovaly i malé „hlavičky“, hráči se rozestoupili po celé šířce strahovského stadionu. Samozřejmě, že vše se odehrávalo již v nové sadě slávistických dresů, s logem nového partnera ČSA.

Pondělní den byl výjimečný trochu jinak pro novice v našem týmu Dušana Šventa, který měl právě dvacáté narozeniny. „Na oslavy není čas, jsme v plném tréninku. Volali mi ale všichni z domova, blahopřáli mi,“ prozradil nám ružomberský rodák, který si k dvacetinám daroval alespoň gólovou nahrávku Patriku Gedeonovi v posledním přátelském zápase proti Kaiserslauternu.

Své první televizní interview při odchodu do kabin poskytl slovinský gólman Aleksander Šeliga. „Jsem rád, že jsem ve Slavii,“ řekl na úvod anglicky.

Přinášíme vám několik snímků včetně oficiálního fota. Autorem je Martin Malý
Týmové foto:
Horní řada zleva: Eduard Uhlík – fyzioterapeut, Marcel Gecov, Jiří Studík, Karel Piták, Marek Suchý, Jakub Chleboun, Martin Latka, Martin Černoch, Michal Švec, Dušan Švento, Milan Černý, Jiří Trenkwitz – masér
Prostřední řada zleva: Jan Netscher – kondiční trenér, Václav Petrák – kustod, Alexandr Kučera – lékař, Stanislav Vlček, Martin Zbončák, Tomáš Hrdlička, Aleksander Šeliga, Karel Kratochvíl, Pavel Fořt, Petr Zábojník, Miloš Barna – lékař, František Zlámal – masér
Dolní řada zleva: Matúš Kozáčik, Patrik Gedeon, Miroslav Holeňák, Petr Vrabec – asistent trenéra, Karel Jarolím – trenér, Miroslav Janů – asistent trenéra, Luboš Přibyl – trenér brankářů, David Hubáček, Lukáš Jarolím, Martin Slavík

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články