Slávisté v U17 porazili Holandsko | SK Slavia Praha
Více

Slávisté v U17 porazili Holandsko

WEINGARTEN - V pondělním druhém střetnutí kvalifikace na mistrovství Evropy zvítězila Česká reprezentace do sedmnácti let nad výběrem Holandska 2:1. Obě branky Čechů vstřelili slávisté. Skóre otevřel hlavičkou po přímém volném kopu Valenty Marek Suchý. Druhou branku přidal Jiří Valenta, jenž proměnil penaltu za faul na Blažka. Lví podíl na konečném výsledku měl i brankář Michal Toma, který naopak pokutový kop soupeře těsně před přestávkou chytil. Ve druhém poločase sice soupeř snížil, na další branky se však nezmohl. Definitivní tečku mohl udělat ze třetí penalty v zápase další slávista Marcel Gecov, ale jeho tvrdá střela se odrazila od tyče.
WEINGARTEN - V pondělním druhém střetnutí kvalifikace na mistrovství Evropy zvítězila Česká reprezentace do sedmnácti let nad výběrem Holandska 2:1. Obě branky Čechů vstřelili slávisté. Skóre otevřel hlavičkou po přímém volném kopu Valenty Marek Suchý. Druhou branku přidal sám Jiří Valenta, jenž proměnil penaltu za faul na Blažka. Lví podíl na konečném výsledku měl i brankář Michal Toma, který naopak pokutový kop soupeře těsně před přestávkou chytil. Ve druhém poločase sice soupeř snížil, na další branky se však nezmohl. Definitivní tečku mohl udělat ze třetí penalty v zápase další slávista Marcel Gecov, ale jeho tvrdá střela se odrazila od tyče.

Česká republika "17" - Holandsko "17" 2:1 (2:0)
Branky: 21. Suchý, 36. z pen Valenta - 52. Anita
Sestava České republiky: Toma - Halama, Ginzel, Bodeček, Starý - Dohnálek, Suchý, Černý, Valenta (73. Dočkal)- Pilík (59. Gecov), Blažek

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články