Michal Švec v U21! | SK Slavia Praha
Více

Michal Švec v U21!

PRAHA – Čerstvě osmnáctiletý obránce či záložník Michal Švec se dostal do reprezentace do jednadvaceti let! Ve výběru nahradil zraněného beka Romana Hubníka z Olomouce, který má problémy se svalem. Lvíčata se v páteční kvalifikaci ME utkají s Finy. <i>Podle nejaktuálnějších informací se zdá, že by Švec mohl nastoupit v základní sestavě.</i>
PRAHA – Čerstvě osmnáctiletý obránce či záložník Michal Švec se dostal do reprezentace do jednadvaceti let! Ve výběru nahradil zraněného beka Romana Hubníka z Olomouce, který má problémy se svalem. Lvíčata se v páteční kvalifikaci ME utkají s Finy. Podle nejaktuálnějších informací se zdá, že by Švec mohl nastoupit v základní sestavě.

Mladého slávistu reprezentační pozvánka pořádně zaskočila. „Vůbec jsem to nečekal. Nikdo mi předtím ani nic nenaznačoval,“ řekl Michal Švec. Dodatečně tak dostal další dárek k osmnáctým narozeninám, které oslavil minulou sobotu. „Udělal jsem řidičák a teď tohle, je to skvělý,“ hlásil nadšeně jeden z největších talentů české kopané. Kdo mu gratuloval jako první? „Táta,“ zněla jasná odpověď.

Michal Švec hrál už od raného mládí za starší věkové kategorie, než do kterých spadal. „Jednadvacítka je už ale opravdu hodně vysoko, nedá se to srovnávat,“ poznamenal Švec, jenž je na pokoji se spoluhráčem ze Slavie Martinem Latkou. První trénink s lvíčaty absolvuje odchovanec Slavie od 16:00. „Tam budu taky poprvé mluvit s trenérem Škorpilem.“ Jestli nastoupí proti Finsku Švec neřeší. „Myslím, že ne. Možná na pár minut. Vůbec mi to ale nevadí, nasbírám tu spoustu zkušeností,“ uzavřel.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články