Slavia s Mladou Boleslaví jen remizovala | SK Slavia Praha
Více

Slavia s Mladou Boleslaví jen remizovala

PRAHA – V dohrávce 19. ligového kola Slavia zklamala. Na Strahově nedokázala porazit ligového nováčka z Mladé Boleslavi a po remíze 2:2 si připsala jen bod. Na druhé místo tabulky se vrátila před Teplice jen díky lepšímu skóre. Slávisté, za které ke svému 300. ligovému startu nastoupil Stanislav Vlček, přišli o body v nastaveném čase, kdy po několika šancích hostů vyrovnal náhradník David Rojka. Boleslav na Strahově předvedla sympatický výkon, v první půli využila mdlého výkonu červenobílých a už po čtvrthodině se gólem Matějovského ujala vedení. Ještě před přestávkou však vyrovnal Pavel Fořt. Ve druhém dějství si červenobílí vynutili převahu, kterou korunoval Martin Latka...
V dohrávce 19. ligového kola Slavia zklamala. Na Strahově nedokázala porazit ligového nováčka z Mladé Boleslavi a po remíze 2:2 si připsala jen bod. Na druhé místo tabulky se vrátila před Teplice jen díky lepšímu skóre. Slávisté, za které ke svému 300. ligovému startu nastoupil Stanislav Vlček, přišli o body v nastaveném čase, kdy po několika šancích hostů vyrovnal náhradník David Rojka. Boleslav na Strahově předvedla sympatický výkon, v první půli využila mdlého výkonu červenobílých a už po čtvrthodině se gólem Matějovského ujala vedení. Ještě před přestávkou však vyrovnal Pavel Fořt. Ve druhém dějství si červenobílí vynutili převahu, kterou korunoval Martin Latka v 75. minutě. V závěru však výhru trestuhodně ztratili.

„Jsem zklamaný, dostali jsme gól v 93. minutě, to by se Slavii určitě stávat nemělo,“ mračil se trenér Josef Csaplár. „Do 35. minuty jsme se nemohli dostat do hry, pak jsme se chytli. Ve druhém poločase jsme si vytvořili tlak a dali branku na 2:1,“ řekl kouč. „Pak ale přišlo vyrovnání. Když jsou na hřišti hráči jako Adauto, Kuka a Koloušek, nemůžeme zalézt a bránit,“ zlobil se Csaplár.

To trenér Boleslavi Dušan Uhrin mladší měl důvod ke spokojenosti. „Mohli jsme i vyhrát, půlhodiny jsme jasně dominovali. Měli jsme proměnit i další šance. Viděli jsme velmi zajímavé střetnutí,“ řekl Uhrin. „Musím pochválit i gólmana Millera, chytil tam několik nebezpečných střel.“

Utkání jsme sledovali on-line
Ohlasy slávistů
Fotografie ze zápasu (18)
Video (1:52, 12.3 MB)
Zápasový magazín Poločas (PDF, 2.3 MB) NOVĚ

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články