V pondělí doma proti Mladé Boleslavi! | SK Slavia Praha
Více

V pondělí doma proti Mladé Boleslavi!

Po dvoutýdenní přestávce pokračuje české nejvyšší fotbalová soutěž devatenáctým kolem, v jehož dohrávce hostí Slavia v Praze na Strahově ligového nováčka z Mladé Boleslavi. Utkání je na programu v pondělí od 16:40, zápas vysílá přímým přenosem TV Prima.
Po dvoutýdenní přestávce pokračuje české nejvyšší fotbalová soutěž devatenáctým kolem, v jehož dohrávce hostí Slavia v Praze na Strahově ligového nováčka z Mladé Boleslavi. Utkání je na programu v pondělí od 16:40, zápas vysílá přímým přenosem TV Prima. Náš nejbližší soupeř si vede v tabulce dobře, s šestnácti body mu patří dvanáctá příčka. V prvním jarním duelu remizovala Mladá Boleslav v Teplicích 1:1 brankou Davida Brunclíka v poslední minutě.

Mužstvo ze středočeského kraje vede trenér Dušan Uhrin mladší, který v říjnu minulého roku vystřídal na lavičce Milana Bokšu. Velkou oporou týmu byl na podzim brankář Miroslav Miller, nejzkušenějším fotbalistou pak exslávista Jiří Skála. V průběhu zimní přestávky získal ambiciózní klub dvě zajímavé posily, ligové mistry Davida Langera z Liberce a Miroslava Baranka ze Sparty.

Slavia se s Mladou Boleslaví střetla v ligové historii pouze jednou, když na podzim 2004 skončilo střetnutí na protivníkově hřišti nerozhodným výsledkem 1:1. Skóre otevřel v prvním poločase domácí Roman Bednář, za červenobílé srovnal po přestávce pravý záložník Karel Piták.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články