Soustředění v Turecku skončilo | SK Slavia Praha
Více

Soustředění v Turecku skončilo

ANTALYA, PRAHA – Soustředění Slavie v turecké Antalyi skončilo. Po sobotním vítězném finále turnaje Arcadia Belek si červenobílí v neděli dopoledne naposledy zatrénovali. Po společném obědě se výprava zabalila a vydala směr místní letiště. Po patnácté hodině pak odletěla do Mnichova...
ANTALYA, PRAHA – Soustředění Slavie v turecké Antalyi skončilo. Po sobotním vítězném finále turnaje Arcadia Belek si červenobílí v neděli dopoledne naposledy zatrénovali. Po společném obědě se výprava zabalila a vydala směr místní letiště. Po patnácté hodině pak odletěla do Mnichova, odkud se autobusem přepraví do Prahy. A program pro příští týden? Zpočátku odpočinek.

V pondělí a úterý naordinoval kouč Josef Csaplár svým svěřencům volno. Slávisté, kteří během týdenního pobytu v Turecku sehráli tři vítězná utkání, se tak znovu sejdou až ve středu. Zdaleka ne všichni fotbalisté však budou odpočívat. Pět hráčů čekají reprezentační povinnosti.

K české jednadvacítce se připojí obránce či záložník Martin Latka a útočník Pavel Fořt, střelec vyrovnávacího gólu v sobotním finálovém duelu Slavia – Plovdiv. „Lvíčata“ vedená Ladislavem Škorpilem se střetnou úterý 8. února v Istanbulu se svými tureckými vrstevníky. Brankáře Miroslava Samoela a obránce či středopolaře Michala Švece pozval lodivod devatenáctky Josef Pešice do Španělska, kde se čeští mladíci představí na mezinárodním turnaji proti Dánsku, Irsku a Norsku. Barvy slovenského výběru do 21 let bude v nadcházejícím týdnu hájit gólman Matúš Kozáčik. Naši východní sousedé změří na Kypru síly s Rumunskem a Finskem.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články