Karel Piták se těší na první ligový zápas | SK Slavia Praha
Více

Karel Piták se těší na první ligový zápas

Již v sobotu 7. srpna vstoupí Slavia do nové sezóny. V úvodním kole první ligy nás čeká zápas ve Zlíně. „Už na to myslíme. Hodně se těšíme, až to celé vypukne,“ prohlašuje záložník Karel Piták. Nepovedené výsledky v přípravě bývalého fotbalistu Hradce Králové nestraší. „Liga je něco jiného než přáteláky. Já věřím, že do soutěže vstoupíme dobře,“ podotýká čtyřiadvacetiletý hráč...
Již v sobotu 7. srpna vstoupí Slavia do nové sezóny. V úvodním kole první ligy nás čeká zápas ve Zlíně. „Už na to myslíme. Hodně se těšíme, až to celé vypukne,“ prohlašuje záložník Karel Piták. Nepovedené výsledky v přípravě bývalého fotbalistu Hradce Králové nestraší. „Liga je něco jiného než přáteláky. Já věřím, že do soutěže vstoupíme dobře,“ podotýká čtyřiadvacetiletý hráč.

Fotbalista je rád, že se mu v průběhu přípravy vyhnuly zdravotní potíže. „Nevynechal jsem žádnej trénink a cítím se fyzicky dobře,“ pochvaluje si Piták, který má společně se svými spoluhráči ještě několik dní na dolaďění formy. „Tréninky směřují k zápasu ve Zlíně,“ potvrzuje nejlepší střelec Slavie za minulou sezónu.

Přestože se slávisté soustředí především na první ligový zápas, v myslích mají také druhé předkolo Poháru UEFA, v němž nastoupíme proti gruzinskému Dinamu Tbilisi. „Určitě, zápas se hraje jen pár dní po utkání ve Zlíně,“ vysvětluje Piták. „Soupeř nebude jednoduchý. My ale chceme postoupit do skupiny, to je náš cíl,“ uzavírá.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články