Trenér Josef Csaplár: Chceme se prosadit vlastní hrou | SK Slavia Praha
Více

Trenér Josef Csaplár: Chceme se prosadit vlastní hrou

„Očekáváme nádherné utkání, vyprodané hlediště a zlepšené výkony některých hráčů,“ říká před střetnutím v Ostravě trenér Josef Csaplár. „Přes týden jsme se poctivě připravovali. Chceme předvést kvalitní výkon a uspět bodově,“ pokračuje. „Chceme se prosadit vlastní hrou, soupeři se nepřizpůsobujeme,“ podotýká rázně kouč...<br><i>V článku najdete fotografie z pátečního tréninku</i>.
„Očekáváme nádherné utkání, vyprodané hlediště a zlepšené výkony některých hráčů,“ říká před střetnutím v Ostravě trenér Josef Csaplár. „Přes týden jsme se poctivě připravovali. Chceme předvést kvalitní výkon a uspět bodově,“ pokračuje. „Chceme se prosadit vlastní hrou, soupeři se nepřizpůsobujeme,“ podotýká rázně kouč.

Do Ostravy se slávisté vydají už v pátek po tréninku. „Z Prahy odjíždíme v pátek kolem 15:30. V Ostravě nás čeká společná večeře a taktická porada. V sobotu před zápasem je na programu rozcvičení a lehký trénink,“ vysvětlil Csaplár, kterému budou v duelu na Bazalech chybět tři hráči. Mimo hru jsou dlouhodobě zranění Patrik Gedeon, Pavel Fořt a Adauto.
Foto z tréninku: mihaal

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články