Tomáš Došek je fit! | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Došek je fit!

Slavia se v minulém týdnu potýkala s nedostatkem útočníků. Mimo hru byli Brazilec Adauto, Pavel Fořt i Tomáš Došek, který se zranil v ligovém utkání v Jablonci. Nyní se situace zlepšila - Tomáš Došek je zdravý. „Je to útočník a těch moc nemáme. Normálně naplno trénuje,“ pochvaloval si na středečním tréninku asistent Martin Hřídel. Slavia tak před zápasem v Ostravě disponuje trojící forvardů. V plném tréninkovém zatížení jsou Pavel Kuka, Tomáš Hašler, kterého si trenér Josef Csaplár vytáhl z B-mužstva, a právě uzdravený Tomáš Došek...
Slavia se v minulém týdnu potýkala s nedostatkem útočníků. Mimo hru byli Brazilec Adauto, Pavel Fořt i Tomáš Došek, který se zranil v ligovém utkání v Jablonci. Nyní se situace zlepšila - Tomáš Došek je zdravý. „Je to útočník a těch moc nemáme. Normálně naplno trénuje,“ pochvaloval si na středečním tréninku asistent Martin Hřídel. Slavia tak před zápasem v Ostravě disponuje trojící forvardů. V plném tréninkovém zatížení jsou Pavel Kuka, Tomáš Hašler, kterého si trenér Josef Csaplár vytáhl z B-mužstva, a právě uzdravený Tomáš Došek.

Kromě dlouhodobých marodů Patrika Gedeona, Pavla Fořta a Adauta jsou všichni fotbalisté zdraví. „U zraněných hráčů se stav zlepšuje, ale jejich léčení ještě nějaký čas potrvá,“ dodal Hřídel.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články