Juniorka prohrála s Příbramí | SK Slavia Praha
Více

Juniorka prohrála s Příbramí

Slávistické rezervě se vstup do jarní části ČFL na stadionu v Xaverově nevydařil. V úvodním zápase jsme prohráli s béčkem Příbrami 0:1...
Slávistické rezervě se vstup do jarní části ČFL na stadionu v Xaverově nevydařil. V úvodním zápase jsme prohráli s béčkem Příbrami 0:1. Soupeř vstřelil branku už v šesté minutě střetnutí, trefil se Brodský. My jsme se do koncovky příliš nedostávali. O přestávce provedl kouč Pavel Trávník dvě změny a slávisté se ve druhé půli zlepšili. Největší možnost alespoň vyrovnat měl juniorský reprezentační obránce Jakub Chleboun, posila z Hradce Králové. V 70. minutě však zastavilo jeho hlavičku břevno. Chlebounův volej ze 78. minuty zase těsně minul horní kout branky.

„V prvním poločase byl soupeř lepší, naopak my jsme v něm podali bezkrevný výkon. Po přestávce jsme se zvedli, ale celkově to pro nás nebyl dobrý zápas,“ uvedl trenér Pavel Trávník.

Slavia B – Příbram B 0:1 (0:1)
Branka: 6. Brodský
Sestava Slavie: Skácel – Neno, Vaněk, Chleboun, Balík – Krajčík (65. Otočka), Vondráček, Kotrba, Buryánek (46. Mar. Zachariáš) – Hrdlička, Emmerling (46. Jirásek)

Tabulku ČFL zobrazíte kliknutím zde.

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články