Slávistky rozstřílely Slagelse | SK Slavia Praha
Více

Slávistky rozstřílely Slagelse

Slávistky se v neděli utkaly s dánským celkem Slagelse a vyhrály vysoko 11:0. Zápas byl od začátku jednoznačný a otázkou bylo pouze kolik padne branek...
Slávistky se v neděli utkaly s dánským celkem Slagelse a vyhrály vysoko 11:0. Zápas byl od začátku jednoznačný a otázkou bylo pouze kolik padne branek. „Hráli jsme kombinačně a v pohodě si zastříleli. Bylo to dobré přípravné střetnutí. Čekal jsem však, že budou Dánky silnější. Na druhou stranu má soupeř v kádru plno mladých hráček. Je to perspektivní celek. Srovnat se dá se spodní polovinou naší ligy,“ uvedl trenér Josef Duchek.

Do duelu nezasáhly Blanka Pěničková a Iva Mocová. Obě byly s českou reprezentací v Německu, kde národní výběr podlehl v přípravném utkání Číně 0:1. V posledních dnech se dořešily formality ohledně dvou posil. Marcela Ižová se stala definitivně hráčkou Slavie. Mladá Pavla Benýrová bude ve slávistickém týmu půl roku hostovat. Kvůli zranění se ale pravděpodobně do hry nedostane.

Slavia – Slagelse 11:0 (7:0)
Branky: 3x Chlumecká, 3x Budošová, 2x Ižová, 1x Holečková, Šeranová, Petranová
Sestava Slavie: Hasíková – Hreňová – Marková, Šteffanová, Tománková – Kaplanová, Zubková, Budošová, Ižová – Chlumecká, Holečková, střídaly: Petranová, Šeranová

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články