Slávističtí fanoušci zdemolovali čerpací stanici | SK Slavia Praha
Více

Slávističtí fanoušci zdemolovali čerpací stanici

Remízu Slavie v Jablonci neunesli někteří příznivci Slavie. Na zpáteční cestě se autobus s částí fanoušků zápasu zastavil nedaleko Prahy u čerpací stanice. Několikačlenná skupinka vyprovokovala hádku s obsluhou, následně ji napadla a zdemolovala zdejší zařízení. Podle předběžných odhadů činí škoda několik desítek tisíc korun. Viníci však daleko neujeli, policie autobus dostihla na okraji Prahy...
Remízu Slavie v Jablonci neunesli někteří příznivci Slavie. Na zpáteční cestě se autobus s částí fanoušků zápasu zastavil nedaleko Prahy u čerpací stanice. Několikačlenná skupinka vyprovokovala hádku s obsluhou, následně ji napadla a zdemolovala zdejší zařízení. Podle předběžných odhadů činí škoda několik desítek tisíc korun. Viníci však daleko neujeli, policie autobus dostihla na okraji Prahy.

Do Jablonce se vypravily na dvě stovky slávistů, kteří své oblíbence podporovali celý zápas, připravili i poutavou choreografii v podobě červenobílých srdcí, která v průběhu utkání zvedli nad hlavy. I v „kotli“ ale někteří fanoušci vyvolali rvačku, při které musela zasahovat policie.

„Vandalové, kteří se hlásí ke Slavii, vrhají špatné světlo na klub a ostatní fanoušky. Incident u benzínové pumpy je trapný. Snažíme se našim skalním příznivcům vycházet vstříc, když se ale někteří z nich budou projevovat tímto způsobem, naše komunikace bude složitá,“ řekl tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články