Sekretář Tottenhamu v Praze | SK Slavia Praha
Více

Sekretář Tottenhamu v Praze

Zástupci Tottenhamu a Slavie jednali v Praze. Z Anglie přicestoval ve čtvrtek sekretář londýnského klubu John Alexander. Během dvoudenní návštěvy se sešel se slávistickým vedením. Oba kluby spadají pod britskou investiční společnost ENIC...
Zástupci Tottenhamu a Slavie jednali v Praze. Z Anglie přicestoval ve čtvrtek sekretář londýnského klubu John Alexander. Během dvoudenní návštěvy se sešel se slávistickým vedením. Oba kluby spadají pod britskou investiční společnost ENIC.

„Hledali jsme způsob spolupráce, ze které by mohly těžit obě strany. Máme-li společného vlastníka, je to naprosto přirozené,“ řekl Alexander. „Získal jsem užitečné informace, budeme je diskutovat s naším vedením. Se Slavií zůstáváme v kontaktu,“ dodal. „Mapovali jsme terén a probírali různé možnosti. Například stáže talentovaných fotbalistů v Česku a Anglii. Řeč přišla i na plánovaný přátelský zápas, předběžně jsme se bavili o letošním létě,“ uvedl ředitel Slavie Vladimír Leška.

Slávisté již zkušenosti ze stáže v Tottenhamu mají, na podzim roku 2001 se do Londýna s trenérem Jiřím Plíškem vydali tehdejší dorostenci Milan Zachariáš, Ivo Táborský, Petr Musil a Jan Knobloch.

Do Prahy o víkendu přiletěl i finanční ředitel společnosti ENIC Matthew Collecott. Účelem jeho návštěvy byl sobotní duel Slavie s Blšany (2:0). „Pana Collecotta zajímal náš úvodní zápas v jarní části sezóny,“ podotkl tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články