Slavia porazila Blšany, trefil se i Koloušek | SK Slavia Praha
Více

Slavia porazila Blšany, trefil se i Koloušek

Jarní ligová premiéra Slavii vyšla. Na Strahově porazila 2:0 poslední Blšany a posunula se na třetí příčku v ligové tabulce. Skóre otevřel už ve 2. minutě útočník Pavel Fořt, druhou branku přidal krátce před přestávkou záložník Václav Koloušek, naše posila z Liberce. V základní sestavě nastoupila v obraně i další akvizice červenobílých György Jozsi. Jefferson Luis zůstal na lavičce...
Jarní ligová premiéra Slavii vyšla. Na Strahově porazila 2:0 poslední Blšany a posunula se na třetí příčku v ligové tabulce. Skóre otevřel už ve 2. minutě útočník Pavel Fořt, druhou branku přidal krátce před přestávkou záložník Václav Koloušek, naše posila z Liberce. V základní sestavě nastoupila v obraně i další akvizice červenobílých György Jozsi. Jefferson Luis zůstal na lavičce.

„Upozorňoval jsem hráče, že Blšany potrápily spoustu týmu. Kvalitu prokázaly i v dnešním duelu. Kdybychom zlepšili koncovku, utkání by mělo jiný obraz, neproměňovali jsme šance,“ uvedl nový trenér Slavie Josef Csaplár. „Ve druhém poločase nás podržel Radek Černý, v některých okamžicích jsme měli i štěstí,“ dodal. „Posily? Od Jozsiho i Kolouška čekám víc. Chápu, že Jozsi je záložník a ne obránce, ale měly by více vyniknout jeho přednosti a měl by míň kazit. Ale celkově hodnotím jeho výkon jako pozitivní,“ rozjímal kouč. „Důležité je, že to oba tak cítí, jinak bych o tom nemluvil,“ uzavřel.

„V první půli jsme zbytečně inkasovali, soupeř nás v prvních dvaceti minutách přehrával a vytvářel si příležitosti. V průběhu zápasu jsme ale pak byli v některých momentech lepší. I my měli šance, ale nedokázali je proměnit v kýžený gól. Naopak dostáváme hloupé branky,“ prohlásil trenér Blšan Michal Bílek.

Průběh zápasu
Fotogalerie

Ohlasy slávistů

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články