Trenér Josef Csaplár se těší na svou premiéru | SK Slavia Praha
Více

Trenér Josef Csaplár se těší na svou premiéru

Svou premiéru na lavičce Slavie v mistrovském utkání si v sobotu proti Blšanům odbude trenér Josef Csaplár. „Všechno, co je poprvé, má své specifikum. Ať už je to první zápas nebo první holka,“ říká kouč. „Moc se těším,“ dodává vzápětí...
Svou premiéru na lavičce Slavie v mistrovském utkání si v sobotu proti Blšanům odbude trenér Josef Csaplár. „Všechno, co je poprvé, má své specifikum. Ať už je to první zápas nebo první holka,“ říká kouč. „Moc se těším,“ dodává vzápětí.

Slávisty nečeká jednoduchý duel. „Blšany na podzim potrápily nejednoho favorita. Nechci říci, že to bude supertěžký zápas, ale bude to utkání past,“ vysvětluje Csaplár. Přesto je jediným cílem trenéra vyhrát. „Věřím, že předvedeme kvalitní fotbal, který přinese dobrý výsledek.“

Do prvního ligového utkání jara povede hráče na hřiště Radek Bejbl. „Chceme zvítězit, s ničím jiným ani kalkulovat nemůžeme,“ vytyčuje cíl kapitán mužstva. „Už se nemůžu dočkat. Připraveni jsme kvalitně. Věřím, že Blšany přehrajeme a najdeme skulinky v jejich obraně. Musíme je donutit k chybám,“ pokračuje.

To, že je soupeř v tabulce na posledním místě, Bejbl za výhodu nepovažuje. „Zápas nemůžeme podcenit. Blšany měly v přípravě dobré výsledky. Hrají o záchranu. Určitě nepřijedou s poraženeckou náladou,“ podotýká jednatřicetiletý zkušený fotbalista.

Trenér Csaplár nemůže počítat s dlouhodobě zraněným Patrikem Gedeonem (koleno) a Brazilcem Adautem (kotník). Drobné zdravotní komplikace v týdnu sužovaly Matěje Krajčíka. Do hry nezasáhnou ani Michal Švec s Matúšem Kozáčikem, kteří jsou s juniorkou na mezinárodním turnaji Coppa Carnevale v italském Viareggiu.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články