Mladí slávisté jsou ve Viareggiu | SK Slavia Praha
Více

Mladí slávisté jsou ve Viareggiu

Slávistická juniorka dorazila do italského Viareggia. „Přijeli jsme v neděli večer. Na odpočinek po cestě autobusem bylo času dost, v tom nevidím problém,“ říká trenér slávistického výběru Pavel Trávník. „Teplota je kolem dvaceti stupňů, obloha je jasná. Hezké počasí vždy udělá dobrou náladu,“ pokračuje kouč, který dnes sledoval zahajovací duel mezi obhájcem titulu Juventusem a Werderem Brémy. „Zápas potvrdil vysokou kvalitu turnaje,“ doplnil...
Slávistická juniorka dorazila do italského Viareggia. „Přijeli jsme v neděli večer. Na odpočinek po cestě autobusem bylo času dost, v tom nevidím problém,“ říká trenér slávistického výběru Pavel Trávník. „Teplota je kolem dvaceti stupňů, obloha je jasná. Hezké počasí vždy udělá dobrou náladu,“ pokračuje kouč, který dnes sledoval zahajovací duel mezi obhájcem titulu Juventusem a Werderem Brémy. „Zápas potvrdil vysokou kvalitu turnaje,“ doplnil.

První utkání proti italské Vicenze čeká Slavii v úterý. „Dnes jsme hodinu volněji trénovali a sháněli informace o soupeři,“ vysvětluje trenér. Vicenza se na minulém ročníku Coppa Carnevale probojovala až do semifinále, kde vypadla s Juventusem. V juniorské lize je na sedmém místě, skóre má v poměru 33:33. „Kvality a slabiny jsou tedy zřejmé,“ podotýká. „O základní sestavě mám z devadesáti procent jasno, hráči se těší“ uzavřel Trávník.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články