Zdravotní stav kádru | SK Slavia Praha
Více

Zdravotní stav kádru

Kromě Brazilce Adauta, který se přes dva týdny zotavuje z nešťastného zranění kotníku, mají lehké zdravotní potíže další tři slávističtí hráči. „Nejedná se však o nic vážného, počítám, že budou do čtvrtka v pořádku,“ říká lékař Miloš Barna...
Kromě Brazilce Adauta, který se přes dva týdny zotavuje z nešťastného zranění kotníku, mají lehké zdravotní potíže další tři slávističtí hráči. „Nejedná se však o nic vážného, počítám, že budou do čtvrtka v pořádku,“ říká lékař Miloš Barna.

Martin Latka se poté, co si natáhl úpon, začíná vracet do tréninkového procesu. Svalové problémy úspěšně doléčuje obránce Martin Müller. Infekce a zvětšené uzliny sužovaly v posledních dnech Karla Pitáka. „Nasadili jsme mu antibiotika, ty dobral. Měl by být zdravý,“ nedělá si hlavu klubový lékař. Méně příznivé zprávy jsou ohledně naštípnutého kotníku kanonýra Adauta. „Jeho léčba si vyžádá další tři až čtyři týdny, nechceme nic uspěchat,“ podotýká Barna.

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

Další články