ONLINE: Od 18:30 vršovické derby v Ďolíčku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 vršovické derby v Ďolíčku

Slávisté hrají od 18:30 v Ďolíčku ve vršovickém derby proti Bohemians. Jakou sestavu zvolil trenérský štáb pro souboj s aktuálně dvanáctým týmem tabulky?

Základní jedenáctka doznala oproti zápasu s Ludogorcem Razgrad dvou změn. Místo Conrada Wallema nastoupí David Douděra. Poprvé od svého příchodu se od první minuty představí také Ondřej Lingr, který nahradí Mojmíra Chytila.

Ze zdravotních důvodů chybí Jindřich Staněk, Lukáš Masopust, Ivan Schranz, Tomáš Vlček, Igoh Ogbu, Daniel Fila a Lukáš Vorlický.

SESTAVA: Kinský – Holeš, Zima, Bořil – Douděra, Zafeiris, Oscar, Diouf – Provod, Lingr, Chorý

LAVIČKA: Mandous – Chaloupek, Wallem, Chytil, Michez, Ševčík, Prebsl, Zmrzlý, Jurásek

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio.

Aktuálně

B-tým: Výhru nad Jihlavou trefili Belžik a Rama

29. 9. 2024
V 11. kole druhé ligy změřilo slávistické béčko v Radotíně síly se soupeřem z Jihlavy. O výhře sešívaných rozhodly v prvním poločase trefy Karla Belžíka a Elemedina Ramy.

U17 podlehla na Xaverově Dynamu České Budějovice

28. 9. 2024
Tým U17 i v oslabení srdnatě dotahoval dvougólové manko z prvního poločasu. Gól Petra Potměšila z pokutového kopu ale nestačil. Všechny body si z Xaverova odváží Dynamo.

Vítězství U19 nad Českými Budějovicemi, rozhodl Palivec

28. 9. 2024
Slávistům se podařilo zakončit anglický týden vítězně. Napínavé utkání s Českými Budějovicemi rozhodly skvělé zákroky brankáře Jovanoskiho a gól o který se postaral Jáchym Palivec.

Další články