Ženy čeká v neděli souboj se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

Ženy čeká v neděli souboj se Slováckem

Po boji v Lize mistryň se slávistky vrací k domácí soutěži, kde na svém hřišti v Horních Měcholupech přivítají tým Slovácka, aktuálně třetí celek ligové tabulky. Zápas začíná ve 14:00 a přímý přenos bude k vidění na stanici ČT Sport Plus.

Slávistky se v 5. kole ligy postaví proti Slovácku, třetímu týmu tabulky, který od letošní sezony vede bývalá trenérka slávistických dorostenek Michaela Daněčková. Slovácko v dosavadním průběhu soutěže zvítězilo nad Lokomotivou Brno, Slovanem Liberec a FC Praha, přičemž jedinou prohru utrpělo v posledním zápase proti Spartě Praha. Největší hrozbou v týmu soupeře je Darina Hrúziková, která aktuálně vede ligovou tabulku střelkyň s pěti góly. Těsně za ní je její spoluhráčka Matilda Sluková, která má na kontě jen o jednu branku méně.

Naše fotbalistky mají za sebou čtyři vítězství ve čtyřech ligových zápasech, během nichž nastřílely celkem dvacet branek. Slávistky čekají tři atraktivní zápasy ve kterých chtějí uspět. Tento víkend se na domácí půdě utkají se Slováckem, příští víkend je čeká derby na hřišti soupeře na Proseku a o týden později opět doma změří síly s Libercem.

Zápas proti Slovácku začíná ve 14:00 a můžete ho sledovat živě na ČT Sport Plus. Slávisti, přijďte fandit našim fotbalistkám, vstupné na utkání je zdarma.

Aktuálně

B-tým v neděli proti Jihlavě

27. 9. 2024
Slávistický B-tým v neděli na domácí půdě vyzve Jihlavu. V 11. kole druhé ligy do Radotína zavítá bývalý trenér sešívané rezervy Marek Jarolím. Utkání je na programu od 10:15 a přímým přenosem ho odvysílá chnliga.tv.

Dorostenci vyzvou v sobotu na Xaverově České Budějovice

27. 9. 2024
Anglický týden zakončí kategorie U19 a U17 dalším domácím utkáním na Xaverově. Mládežníci tak mohou rychle odčinit středeční výsledkově nevydařená utkání s Plzní. U19 vykopne zápas v 11:00, U17 hned poté ve 13:15.

Vstupenky do Bilbaa v prodeji od 2. 10.

27. 9. 2024
Třetí zápas ligové fáze Evropské ligy mezi Atleticem Bilbao a Slavií se bude hrát v Bilbau 24. října od 21:00. V článku si přečtěte důležité informace k výjezdu.

Další články