Zimní příprava za dveřmi | SK Slavia Praha
Více

Zimní příprava za dveřmi

Necelý týden před začátkem zimní přípravy Slavia nadále jedná o posílení mužstva. Mezi vytipovanými fotbalisty je i záložník Liberce Václav Koloušek. „Jsme domluvení s hráči, představy jejich klubů jsou pro nás ale zatím nepřijatelné,“ říká manažer Josef Jinoch. „Samozřejmě se snažíme nalézt dohodu a dál hledáme řešení,“ doplňuje...
Necelý týden před začátkem zimní přípravy Slavia nadále jedná o posílení mužstva. Mezi vytipovanými fotbalisty je i záložník Liberce Václav Koloušek. „Jsme domluvení s hráči, představy jejich klubů jsou pro nás ale zatím nepřijatelné,“ říká manažer Josef Jinoch. „Samozřejmě se snažíme nalézt dohodu a dál hledáme řešení,“ doplňuje.

Slavia jedná i s bratry Doškovými o prodloužení jejich stávajících kontraktů, které jim vyprší v červnu příštího roku. Bundesligový Hamburk, kde byl Tomáš na testech, o jeho služby zájem neprojevil.

O nadcházejícím víkendu část týmu absolvuje testy na FTVS, kompletní mužstvo se poprvé sejde v pondělí 5. ledna v 8:30 na Strahově, kde bude představeno novému trenérovi. Josef Csaplár tak do Mariánských Lázní, místa úvodního soustředění Slavie, odcestuje oproti původnímu plánu až v pondělí. Ve stejný den má krátce před polednem sraz i juniorka. Trénink povede také nový kouč, jímž se stal Pavel Trávník.

Po návratu z lázeňského města budou slávisté nabírat kondici v Praze, kde se zúčastní i Tipsport Cupu na Xaverově. Na přelomu ledna a února odcestují za teplem do Turecka. Na jihu Evropy vystoupí na poháru Antalya Belek a utkají se s NK Záhřeb a Servette Ženeva, podle výsledků ve skupině je pak bude čekat zápas o umístění.

Po příletu z Turecka se červenobílí budou až do začátku jarní části ligy (14.2. s Blšany) připravovat v hlavním městě.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články