Na silvestra tradiční derby | SK Slavia Praha
Více

Na silvestra tradiční derby

Poslední den v roce se na umělé trávě v Edenu hraje již osmnácté silvestrovské derby. Diváci se mohou těšit na několik atraktivních novinek. Tou hlavní je větší hřiště i branky a víc hráčů na trávníku. Vedle hlavního utkání, ve kterém mohou nastoupit fotbalisté nad 35 let, přibude i střetnutí veteránů nad 50 let...
Poslední den v roce se na umělé trávě v Edenu hraje již osmnácté silvestrovské derby. Diváci se mohou těšit na několik atraktivních novinek. Tou hlavní je větší hřiště i branky a víc hráčů na trávníku. Vedle hlavního utkání, ve kterém mohou nastoupit fotbalisté nad 35 let, přibude i střetnutí veteránů nad 50 let. Fanoušci se mohou těšit také na duel Slavie a Sparty v podání žáků. Jinak se program nemění, chybět nebude ani tradiční poločasová střelba na zavěšenou láhev sektu či pozápasový přípitek.

Do derby, které bude přenášet ČT2, vyrukují slávisté se zkušenými fotbalisty, manažer Jan Mareš pozval mimo jiné Ivo Lubase, Ivo Knoflíčka, Petra Herdu, Miroslava Příložného a Pavla Řeháka. Jeho protějšek Jan Berger počítá s Juliem Bielikem, Petrem Vrabcem či Miroslavem Denkem. „Na derby se moc těším, chtěl bych pozvat všechny správné fanoušky, aby nás přišli podpořit,“ vzkazuje Pavel Řehák.

V kategorii nad padesát roků si v červenobílém dresu zahrají František Veselý II., Dušan Herda či Ivan Kopecký. Za Spartu nastoupí například Josef Vojta, Vladimír Kára a Josef Jurkanin.

Předzápas žáků se hraje v 9:30, veteráni změří síly v 10:20, silvestrovské derby má výkop v 11:00 hodin.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články