Pavel Trávník: S béčkem se chci porvat o postup | SK Slavia Praha
Více

Pavel Trávník: S béčkem se chci porvat o postup

Po dvou letech práce v realizačním týmu A-mužstva, kde působil jako asistent Miroslava Beránka, se Pavel Trávník přesouvá k juniorce. Na trenérském postu vystřídá Luďka Klusáčka, který bude dělat asistenta Josefu Csaplárovi. „Své další angažmá v klubu beru jako výzvu. Béčko je na postup, o který se chci porvat. Rozhodně to necítím jako degradaci. Mám smlouvu ve Slavii a jsem rád, že jí můžu pomoct,“ říká Trávník.
Po dvou letech práce v realizačním týmu A-mužstva, kde působil jako asistent Miroslava Beránka, se Pavel Trávník přesouvá k juniorce. Na trenérském postu vystřídá Luďka Klusáčka, který bude dělat asistenta Josefu Csaplárovi. „Své další angažmá v klubu beru jako výzvu. Béčko je na postup, o který se chci porvat. Rozhodně to necítím jako degradaci. Mám smlouvu ve Slavii a jsem rád, že jí můžu pomoct,“ říká.

Kouč Trávník se vrací do známého prostředí, před dvěma roky ho u rezervy vystřídal právě Luděk Klusáček . „Na práci s mládeží se těším. Vynesla mě do áčka. Takže je to motivace,“ má jasno Pavel Trávník, který už zkontaktoval svého předchůdce. „Zatím jsme si s Luďkem řekli jen pár slov. Dotáhneme to v pondělí nebo úterý. Rád bych se dozvěděl, co má rozdělané a kde navázat na jeho úspěšné působení,“ vysvětluje. „Jestli jsem se bavil s panem Csaplárem? Ještě ne, ale je to v plánu,“ dodává.

Plán zimní přípravy zůstane nezměněn. „Ještě se do něj kouknu, ale nejspíš ho korigovat nebudu,“ podotýká. Mladí slávisté se sejdou stejně jako jejich kolegové z prvního mužstva v pondělí 5. ledna. Nejtěžším testem jejich schopností před startem jarní sezóny bude únorový juniorský turnaj v italském Viareggiu, odkud loni přivezli skvělou stříbrnou medaili. „Před rokem jsme uhráli fantastický výsledek, obhájit ho nebo ještě vylepšit bude hodně těžké. Slavia tam už má zvuk,“ uvědomuje si Trávník.

Odvety v ČFL se rozjedou v březnu. Červenobílí budou ze druhé příčky atakovat třetiligový titul, který by jim zajistil postup.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články