Víkendové výsledky dorostu s komentáři | SK Slavia Praha
Více

Víkendové výsledky dorostu s komentáři

Slavia „B“ dorost – FK Teplice 3:1 (1:1), ČLSD, neděle 16.11.2003
Branky Slavie: Brtna, Borovský, Prikner
Sestava Slavie: Michal Toma – Lukáš Kindel (83. Josef Dvořák), Tomáš Vincenc (63.Bohdan Subota), Štěpán Böhm, Roman Švamberg – Josef Komárek (68.Michal Held), Tomáš Proskočil, Michal Kočí, Karel Zelinka – Tomáš Brtna (57.Martin Prikner), Marek Borovský
V posledním zápase podzimní části jsme nastoupili na hlavním stadionu v Edenu proti vedoucímu týmu tabulky Teplicím. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a už v 9. min. Kočí uvolnil na levé straně Zelinku, ten centrem našel v pokutovém území Komárka, který přihrál před branku a Brtna z malého vápna otevřel skóre. V druhé části prvního poločasu měly Teplice více ze hry, což zúročily nedlouho před přestávkou, kdy vyrovnaly z trestného kopu.
O přestávce jsme si vysvětlili řadu věcí a ve druhé půli jsme převzali otěže střetnutí do vlastních rukou. V 65. minutě se na levé straně uvolnil Zelinka a nahrál Borovskému před šestnáctku, který výbornou střelou k tyči upravil skóre na 2:1. O tři minuty později zahrával Švamberg standardní situaci ze strany. V šestnáctce se nejlépe orientoval Prikner a vstřelil třetí branku utkání. V závěru byly ještě šance na obou stranách, výsledek se ale už neměnil.
Nejlepší hráči: Borovský, Toma
Po 15. kole je mužstvo na 3. místě.
- Michal Šrámek -

Slavia „D“ dorost – FK Teplice 1:1 (1:0), ČLMD, neděle 16.11.2003
Branka Slavie:Vukovič
Sestava Slavie: Martin Boháč – Lukáš Brhlík, Tomáš Necid, Petr Kobler, Jan Sirový – Michal Uhlíř (41. Lukáš Stuchl), Bořek Dočkal, David Sobíšek, Jan Kovařík – Pavel Kroupa (64. Jiří Petrovič), Milan Vukovič
V posledním utkání podzimu jsme udrželi neporazitelnost, a to i přes neúčast některých klíčových hráčů. Vedení nám po přihrávce Uhlíře zajistil Vukovič. Hosté vyrovnali krátce po přestávce a potom si obě mužstva vytvořila několik slibných střeleckých příležitostí, ale branka už nepadla.
Po 15. kole je mužstvo na 1. místě.
- Stanislav Vahala -

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články