Víkendové výsledky dorostu | SK Slavia Praha
Více

Víkendové výsledky dorostu

Výsledky dorostenců ze soboty 8. listopadu 2003.
Slavia „A“ dorost – Sigma Olomouc 0:1 (0:0), ČPP Liga-SD, sobota 8.11.03
Po 15. kole je mužstvo na 7. místě.

Bohemians – Slavia „B“ dorost 1:0 (1:0), ČLSD, sobota 8.11.03
Sestava Slavie: Michal Toma – Lukáš Kindel, Bohdan Subota, Vojtěch Marek, Roman Švamberg – Karel Zelinka, Tomáš Proskočil, Michal Kočí, Josef Komárek (60. Martin Prikner) – Marek Borovský, Tomáš Brtna (72. Michal Held)
Zápas jsme začali velice dobře. Hned v prvních šesti minutách jsme se dostali do dvou vyložených gólových šancí, které jsme však neproměnili. Od 25. minuty domácí přitvrdili v osobních soubojích a s tím jsme se nedokázali po zbytek prvního poločasu vyrovnat, stejně jako v několika posledních utkáních. Po půlhodině hry přišel trest – po standardní situaci vedl protivník 1:0.
Přestože jsme po přestávce přidali na pohybu a tvrdosti a zavřeli soupeře na jeho polovině, gól jsme nedali. Závěrem nutno říci, že Slavia by si měla s mužstvem jako jsou Bohemians poradit!
Po 14. kole je mužstvo na 4. místě.
- Michal Šrámek -

Slavia „C“ dorost – Sigma Olomouc 3:0 (1:0), ČPP Liga-MD, sobota 8.11.03
Branky: Hausner, Nečas, Černý
Sestava Slavie: Martin Steiner – Martin Hladík, Radek Dejmek, Marek Suchý, Tomáš Marc – Jakub Vagrčka (49. Milan Černý), Jiří Valenta, Jaroslav Starý, Tomáš Jablonský (75. Zdeněk Zahálka) – Jiří Hausner (60. Jakub Jirovský), Radim Nečas (66. Lukáš Dvořák)
V posledním utkání podzimu jsme proti kvalitnímu soupeři podali dobrý kolektivní výkon a potvrdili tak, že se nám na domácím hřišti daří. Z oboustranně rychlé a útočné hry vyplynulo několik šancí.
Krátce po začátku duelu vybojoval míč v souboji se stoperem Nečas, přihrál doleva Hausnerovi, který umístil střelu do levého spodního rohu branky – 1:0. Po změně stran uvolnil Hausner kolmou přihrávkou z vlastní poloviny za obranu nabíhajícího Nečase, který sám proti brankáři mířil k pravé tyči – 2 : 0. Soupeř zvýšil aktivitu, ale náznaky šancí vyřešila obrana, kterou včasnými zákroky podpořil brankář Steiner. V 73.min. Valenta vysunul ideálně doprava za obranu Černého, který se zaseknutím zbavil dobíhajícího obránce a oslavil návrat po zranění gólem – 3:0.
„Podzimní část soutěže byla vcelku úspěšná, až na herní zaváhání v derby se Spartou. Věřím, že tyto výsledky budou hráče motivovat k dalšímu zlepšování v zimní přípravě a jarní části sezóny,“ prohlásil kouč Mišovec. Nejlepší hráči:Nečas, Starý, Hladík
Po 15. kole je mužstvo na 2. místě
- Anton Mišovec –

Bohemians – Slavia „D“ dorost 1:2 (0:0), ČLMD, sobota 8.11.03
Branky Slavie: Kobler, Mašanský
Sestava Slavie: Marek Boháč – Jan Sirový, Tomáš Necid, Petr Kobler, Adam Komárek – Lukáš Vácha (55. Martin Čerych, 79. Lukáš Stuchl), Marcel Gecov, David Sobíšek, Bořek Dočkal (60. Michal Uhlíř) – Pavel Kroupa (41. Tomáš Mašanský), Milan Vukovič
V utkání prvního mužstva s druhým nás chtěla Bohemka poprvé porazit a přiblížit se nám na tři body. Po vyrovnaném průběhu, kdy si každé mužstvo vytvořilo přibližně stejný počet brankových příležitostí, se to domácím nakonec nepovedlo a my se tak stali podzimními mistry. Hráči Bohemians se ujali vedení z penalty po faulu brankáře Boháče. Soupeř se dlouho neradoval, protože za několik okamžiků vyrovnal Kobler, který tečoval střelu Mašanského a za další tři minuty výsledek otočil Mašanský, jenž proměnil ideální přihrávku Vukoviče. Naše vítězství jsme pak bez problémů ubránili a držíme si podzimní neporazitelnost.
Po 14. kole je mužstvo na 1. místě.
- Stanislav Vahala -

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články