Dorostence čeká derby víkend | SK Slavia Praha
Více

Dorostence čeká derby víkend

V sobotu 3. a v neděli 4. června proběhnou derby všech dorosteneckých kategorií. Dvě se odehrají doma, na Xaverově, a ke dvěma mládežníci vycestují na Strahov.

Ligová sezona skončila minulý víkend, ta mládežnická ale stále běží. Vyrazte podpořit mládežníky o víkendu na derby!

V závěru mládežnické sezony, kdy dorosteneckým kategoriím zbývají poslední dvě kola, se v sobotu 3. června a v neděli 4. června dorostenci v rámci svých soutěží utkají v derby se Spartou. Na všechna utkání je vstup zdarma, tak přijďte dorostence podpořit.

U19

Dorostenci z kategorie U19 pod vedením hlavního trenéra Milana Titěry odehrají derby v sobotu 3. června na Xaverově od 11:00. V posledním kole, 9. června, vyzvou Duklu.

U18

Slávisté, kteří nastupují za kategorii U18 vycestují na své derby do tréninkového centra mládeže na Strahov. Hlavní trenér Jaroslav Machač povede tým do derby v neděli 4. června od 12:15. V posledním kole pak 11. června vyzvou slávisté Vyšehrad.

U17

Svěřenci trenéra Davida Střihavky budou v derby navazovat na kategorii U19. Utkání tedy odehrají v sobotu 3. června od 13:15 na Xaverově. V posledním kole pak 9. června vyzvou Duklu.

U16

Nejmladší z dorosteneckých kategorií své derby odehraje před kategoriemi U18. Tedy v neděli 4. června na Strahově od 10:00. V posledním kole se pak utkají 11. června s Vyšehradem na Xaverově.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články