Úspěšné dívčí tréninkové odpoledne v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Úspěšné dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

Ve středu 16. května proběhlo od 17:30 dívčí tréninkové odpoledne mládežnické akademie SK Slavia Praha v areálu v Edenu. Tréninku se účastnilo přes 40 dívek různých věkových kategorií.

Slavia uspořádala první ročník dívčího tréninkového odpoledne, který se uskutečnil v úterý 16. května v tréninkovém centru v Edenu. Tréninkové odpoledne bylo určeno pro všechny holky do dvanácti let se zájmem o fotbal.

Ještě před začátkem samotného tréninku na děti čekaly drobné slávistické dárky a také hráčky ženského A-týmu, Simona Necidová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková, které dětem rozdaly podepsané kartičky, vyfotily se s nimi a pozorovaly je při tréninku.

Dívky čekalo v hodině a půl spoustu všestranných aktivit a cvičení pod vedením trenérů akademie Slavie. Trenéry těšila hojná účast holek a že je o akademii a fotbal i ze strany dívek takový zájem. Očekáváná kapacita se naplnila a využil se tak celý prostor umělé trávy v Edenu.

„Úterního tréninkového dívčího odpoledne se Slavií se účastnilo kolem 50 dívek. Za tuto úžasnou účast jsme velmi rádi a vážíme si toho. Doufáme, že si tréninkové odpoledne všechny dívky užily a že se uvidíme znovu na dalších akcích, třeba na letním dívčím kempu.“ doplnil koordinátor dívčích týmů Adam Ježek.

Pokud někdo nemohl na tréninkové odpoledne dorazit, může napsat na email adam.jezek@slavia.cz. Další podobná akce se již na nadcházející sezonu opět plánuje.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články