Hráči na hostování: Zeronik táhne Příbram, dva body Plavšiće | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Zeronik táhne Příbram, dva body Plavšiće

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Srdjan Plavšić (FC Baník Ostrava): Na další výhře Slezanů, tentokrát nad Brnem, se srbský křídelník podílel gólem a asistencí. Ve 37. minutě nejprve proměnil svůj samostatný únik a zvýšil na průběžných 3:0, po hodině hry pak přiťukl míč Juroškovi, který z hranice vápna uzavřel skóre na končených 4:0.

Filip Blecha (FC Zbrojovka Brno): Ve Vítkovicích nastoupil v základní sestavě, stejně jako zbytku týmu se mu ale v první půli nedařilo a do druhé půle byl nahrazen defenzivněji laděným Štěrbou.

Daniel Fila (FK Teplice): Proti Pardubicím dostal mladý útočník prostor v základu. Skláři sice nebyli aktivnějším týmem, přečkali ale řadu šancí soupeře, sami skórovali a nakonec vybojovali cennou výhru 1:0. Sešívaný útočník se sice brankově neprosadil, pomohl ale domácím v mezihře a ze hřiště byl stažen až v 79. minutě.

Babacar Sy (FK Teplice): Do duelu proti Východočechům zasáhl v průběhu druhé půle, kdy domácím pomohl udržet vedení až do závěrečného hvizdu.

Tomáš Vlček (FK Pardubice): Do sestavy se vrátil po jednozápasovém karetním trestu, i když ale okamžitě zpevnil defenzivu Pardubic, nezabránil nejtěsnější možné porážce. Do statistik se zapsal pátou žlutou kartou v sezoně, kterou obdržel po hodině hry.

Marek Icha (FK Pardubice): I druhá slávistická stálice sestavy Východočechů odehrála proti Teplicím celé utkání, na postu pravého obránce předvedla aktivní výkon, těsné prohře ale zabránit nedokázala.

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Na hřišti Českých Budějovic odehrál na středu obrany celý zápas, v atraktivním utkání tradičně zaujal výrazným výkonem, vstřelil dokonce branku, která ale nebyla uznána kvůli ofsajdu. Nakonec ani on nezabránil konečné prohře 2:3.

Matěj Valenta (FC Slovan Liberec): V Budějovicích odehrál první poločas, na startu druhé půle byl za stavu 2:2 ve středu zálohy nahrazen odpočatým Červem.

Bundesliga (Rakousko):

Moses Usor (LASK Linec): V duelu proti Klagenfurtu odehrál 58 minut, bodově se ale neprosadil a střídán byl za bezbrankového stavu. Utkání nakonec skončilo těsnou výhrou Lince 1:0.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Antonín Kinský (MFK Vyškov): V duelu s Příbramí čelil šesti střelám mezi tři tyče, inkasoval dvakrát, z toho jednou z pokutového kopu, několika dalšími zákroky ale pomohl Moravanům k remíze 2:2.

František Matys (MFK Vyškov): V průběhu druhé půle přišel na trávník vyztužit defenzivu Vyškova a pomoct ubránit dvoubrankové vedení, v samém závěru ale Moravané neodolali tlaku Středočechů a duel skončil dělbou bodů.

Jakub Zeronik (FK Příbram): O víkendu slávistický záložník prožil další povedené utkání, v 83. minutě nejprve propálil Kinského a vrátil Příbrami naději, v samém závěru utkání pak díky své technické šikovnosti vybojoval penaltu, ze které hosté srovnali skóre na konečných 2:2.

Filip Horský (FC Sellier & Bellot Vlašim): V duelu s B-týmem Olomouce odehrál celé utkání, do statistik se ale tentokrát zapsal pouze žlutou kartou a neodvrátil vysokou porážku 1:4.

Tomáš Rigo (FC Sellier & Bellot Vlašim): I slovenský záložník do duelu s Hanáky nastoupil v základu, po první půli byl ale za stavu 1:1 střídán za odpočatého Onjieho.

Denis Halinský (FC Sellier & Bellot Vlašim): V defenzivních řadách Středočechů odehrál proti Olomouci celé utkání, obraně Vlašimi se ale tentokrát nedařilo a nezabránila vysoké porážce.

Matyáš Vágner (FC Sellier & Bellot Vlašim): Proti Hanákům neodehrál šťastný zápas, nedokázal zastavit ani jednu střelu mezi tři tyče a zabránit tak první porážce po čtyřech zápasech.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články