MATCHDAY. Jurečka SHOW a malý Jakoubek | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Jurečka SHOW a malý Jakoubek

Třetí vršovické derby během měsíce, třetí triumf sešívaných. Vítězství 6:0 nad Bohemians přineslo řadu silných příběhů, nad všemi ční čtyři branky Václava Jurečky. Slávisti, vítejte u nového dílu formátu MATCHDAY, prvního z nadstavby.

Na co se můžete těšit?

Na bezprostřední dojmy Václava Jurečky, který jako druhý slávista v novodobé historii skóroval v ligovém utkání čtyřikrát. Před 28 lety obdobný husarský kousek předvedl Robert Vágner. Jurečka se navíc trefil ve všech čtyřech vršovických derby této sezony, síť vypnul v součtu sedmkrát.

Po utkání jsme zpovídali Micka van Burena, který si prožil debut s kapitánskou páskou na paži a trenérskému týmu se odvděčil brankou, stejně tak Davidy Douděru a Juráska. Přinášíme i ohlas Ondřeje Koláře, který vychytal desáté čisté konto v ročníku, což je nejvíc ze všech brankářů v lize!

Natočili jsme pro vás rozhovor s Petrem Jandou, dvojnásobným mistrem ligy se Slavií, který dorazil na utkání se synem Jakoubkem. Jak se Jakoubkovi po úrazu krční páteře daří? A jak si váží pomoci Slavie, která ve spolupráci s Donorem založila na jeho podporu nadační konto?

Před utkáním jsme zavítali do fanzóny, kde se fanoušci mohli zvěčnit nejen s čerstvě nabitou trofejí pro vítěze MOL Cupu, ale rovněž v rámci autogramiády se slávistickými ženami, které v neděli získaly jistotu obhajoby mistrovského titulu. O radost se podělily autorka klíčové branky z derby Tereza Kožárová, brankářka Olivie Lukášová, záložnice Martina Šurnovská nebo Petra Divišová.

Holky, gratulujeme k velkému úspěchu!

Hostem studia Lukáše Strašáka byl kromě Kožárové i Jan Pokorný aka PJ Dokosh, jehož píseň „Kapitán Slavie“ zněla v rámci další slavnostní premiéry projektu Slávistická hudebka Edenem před utkáním.

V novém dílu MATCHDAY toho na vás samozřejmě čeká mnohem víc. Tak ať se líbí, slávisti!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články