Podpořte Slavii v boji o titul i na cestě za hranice hřiště | SK Slavia Praha
Více

Podpořte Slavii v boji o titul i na cestě za hranice hřiště

Se startem nadstavbové části FORTUNA:LIGY spouští Slavia novou možnost, jak mohou fanoušci podpořit také charitativní aktivity pod záštitou Nadačního fondu Slavie. Při koupi vstupenek na zápasy finálové skupiny bude možné si vybrat z několika možností, jakou částkou přispět.

Rok 2023 se pro Slavii stává přelomovým. Byť se klub už dlouhodobě angažuje v dobročinných aktivitách, letos své kroky bude směřovat ještě mnohem dál - „Za hranice hřiště“. Jedním z klíčových kroků bylo založení Nadačního fondu Slavie, na jehož podporu nyní mohou přispět i samotní fanoušci. „Zjistili jsme, že našim fanouškům není pomoc a podpora nejen charitativních aktivit cizí. Během otevřených tréninků, kde bylo možné koupí vstupenky přispět na Nadační fond Slavie, se podařilo získat 136 tisíc korun. A právě proto jsme se rozhodli dát lidem možnost přispět i při koupi vstupenek na zápasy nadstavbové části a na všechny další zápasy v nové sezoně,“ upřesňuje CSR manažerka Slavie Michaela Schejbalová.

Při online nákupu vstupenky na webu Ticketportalu je možné vybrat z několika přednastavených variant, přičemž příspěvek je čistě dobrovolný a jeho výše začíná na symbolických 10 korunách.

Veškeré získané prostředky půjdou na konto Nadačního fondu Slavie, který se zaměřuje nejen na charitativní aktivity. Jeho účelem je především poskytování podpory

  • zdravotnickým zařízením a vážně nemocným pacientům, zejména v oblasti onkologické léčby dětí a mládeže
  • v oblasti vzdělávání a sportování mládeže
  • v oblasti ochrany životního prostředí
  • při mimořádných událostech nebo živelních pohromách

„Nadační fond Slavie vznikl spojením dvou silných partnerů v oblasti dobročinných aktivit, v nichž máme za sebou řadu zkušeností. Nyní chceme posunout laťku výš a pomáhat cíleně, systematicky a strukturovaně, napříč Českou republikou. Aktuálně zpracováváme podrobnosti k jednotlivým oblastem podpory, abychom mohli vypsat první granty a zároveň už máme první silné příběhy, které brzy představíme veřejnosti,“ říká David Ocetník, předseda správní rady Nadačního fondu Slavie.

Více informací a podrobností o činnosti Nadačního fondu Slavie naleznete na webových stránkách fondu.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články