B-tým v úterý od 17:00 v Příbrami | SK Slavia Praha
Více

B-tým v úterý od 17:00 v Příbrami

Slávistický B-tým čeká odložené 22. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto odloženého kola se sešívaní představí na půdě Příbrami, v úterý 2. května od 17:00.

V úterý 2. května se slávistický B-tým představí na půdě Příbrami. Utkání začíná v 17:00 Na Litavce. Přímým přenosem můžete utkání sledovat na Sporttotal.cz.

Příbram se aktuálně nachází na čtvrtém místě tabulky se ziskem 40 bodů. V jarních osmi duelech Středočeši třikrát zvítězili. V posledním utkání v sobotou 29. dubna po čtvrté na jaře prohráli, tentokrát s Vlašimí, která v Příbrami zvítězila 3:0. Příbram v minulém týdnu odvolala trenéra Dušana Uhrina mladšího, kterého nahradil Karel Krejčí.

Slávisté mají za sebou nepovedené utkání s Olomoucí, které ve druhém poločase rozhodli Hanáci ve svůj prospěch dvěma góly. „V prvním poločase jsme měli velkou převahu, řekl bych, že jsme hráli pozičně velmi slušně. Vytvořili jsme si velmi zajímavé situace, ale vlastně bez nějakého výrazného ohrožení branky. Zahrávali jsme patnáct rohů, a ani z nich jsme nebyly nebezpeční. Druhý poločas pak rozhodl. Z naší strany nebyl povedený. Samozřejmě víme, o co hrajeme, chceme dále bojovat a teď musíme jet do Příbrami s tím, že prostě vyhrajeme,“ hodnotil utkání s rezervou Olomouce hlavní trenér Marek Jarolím.

V Příbrami utkání začíná v 17:00 a vstupenky budou k dispozici na pokladnách stadionu Na Litavce. Vstupné je 100,-

Slávisti, přijeďte nás podpořit!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články