Rozpis zápasů skupiny o titul FORTUNA:LIGY | SK Slavia Praha
Více

Rozpis zápasů skupiny o titul FORTUNA:LIGY

Slavia vstupuje do nadstavbové části nejvyšší domácí soutěže z druhého místa. Celkově odehraje pět utkání, z toho tři na domácí půdě.

První utkání nadstavby sešívaní odehrají ve Fortuna Areně proti Bohemians 1905 v neděli 7. května. Výkop zápasu je naplánován na 18:00. Slávisty tak s klokany čeká třetí utkání v rozmezí jednoho měsíce.

Dalším zápasem v pořadí je 307. derby. Utkání na Letné odehrají sešívaní v sobotu 13. května od 18:00. S odvěkým rivalem se tak znovu setkají deset dní po finále domácího poháru.

Jako třetí čeká tým Jindřicha Trpišovského zápas s Viktorií Plzeň, která se po základní části nachází na třetí příčce ligové tabulky. Datum zápasu je stanoveno na sobotu 20. května, čas výkopu je naplánován na 18:00.

Předposlední utkání ligové nadstavby sehrají sešívaní v Olomouci na Andrově stadionu. Slávisté se pokusí zopakovat domácí výhru proti Sigmě 23. května od 19:00.

Závěrečné utkání Finále FORTUNA:LIGY odehrají hráči Slavie na domácím stadionu proti Slovácku. S pátým týmem ligy proběhne 27. května od 16:00.

Permanentky platí i pro nadstavbovou část, o distribuci vstupenek vás budeme informovat v nejbližších dnech.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články