B-tým v sobotu vyzve rezervu Olomouce | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu vyzve rezervu Olomouce

V sobotu 29. dubna slávistický B-tým vyzve na Xaverově v rámci 25. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY od 10:15 rezervu Sigmy Olomouc. Vstupenky budou k dostání na místě.

V sobotu 29. dubna slávistický B-tým vyzve na domácí půdě Sigmu Olomouc „B“. Utkání začíná v 10:15 na Xaverově. Přímým přenosem můžete utkání sledovat na Sporttotal.cz.

Olomouc na jaře získala devět bodů, za dvě výhry a tři remízy z osmi utkání. V minulém kole porazili svěřenci trenéra Augustina Chromého Příbram 4:1. Rezervě olomoucké Sigmy tak náleží aktuálně desátá příčka v tabulce F:NL

Slávisté mají za sebou dvě remízová utkání, ve kterých sahali po vítězství. V minulém kole sešívaní remizovali 2:2 na půdě Vyškova, kdy se dvěma góly prosadil Ebrima Singhateh, pro kterého to byly zároveň první góly v sešívaném. „Ebrima měl pár situací, kdy to mohl ještě vylepšit spoluprací. Dal dva góly, už ve Varnsdorfu hrál velice dobře. Věřím, že nám do závěru pomůže a nebude uspokojený tímhle záchvějem,“ chválil gambijského útočníka po utkání ve Vyškově hlavní trenér rezervy Marek Jarolím.

„Prvních třicet minut od nás bylo výborných, dobré přechody do útoků, vytváření šancí. Tam nás to teď trestá, góly nám tam teď nepadají. Závěr je to samé. Člověk je teď naštvaný za faulové situace, které opět měly být v náš prospěch. Zároveň chybu vidíme i v nevyřešení situací, ale když dobře rozjetý brejk skončí faulem, tak kluci víc neudělají. Pro nás jsou to rány do vazu, ale musíme jet dál,“ hodnotil utkání ve Vyškově hlavní trenér.

Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před startem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 Kč, permanentkáři z Edenu mají vstupné po předložení platné permanentky zdarma. Musí si ovšem svou vstupenku také vyzvednout na pokladnách Xaverovského areálu.

Slávisti, přijďte nás podpořit na Xaverov!

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články