MATCHDAY. Mates, Béřa a výhra nad Baníkem | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Mates, Béřa a výhra nad Baníkem

Slávisté zvládli důležitý ligový souboj proti Baníku Ostrava, na šestý pokus dovedli venkovní duel do vítězného konce. Podívejte se za kulisy napínavého zápasu, nový MATCHDAY je tady!

Na co se můžete těšit?

Na bezprostřední dojmy Matěje Juráska, který z pozice náhradníka během 106 vteřin dvakrát rozvlnil síť a zařídil výhru 2:0. Devatenáctiletý záložník zopakoval tak proti Baníku dvougólový večer i v druhém letošním vzájemném ligovém střetnutí. Náhoda? Nemyslí si!

Poprvé od 3. října 2021 a 300. derby nastoupil k soutěžnímu utkání Jan Bořil. Jak si návrat užil a jakou radost mu vydřené vítězství udělalo?

Vezmeme vás také do kabiny sešívaných před zápasem i na poločasovou přestávku. Jaké pokyny udílel Jindřich Trpišovský a jak byl spokojen s bezbrankovou první půlí?

V exkluzivním rozhovoru pro MATCHDAY jsme zpovídali Ondřeje Koláře, který důležitým zákrokem za stavu 0:0 podržel spoluhráče a pak měl i kus štěstí při břevnu Fleišmana.

A před utkáním jsme se na rozhovor potkali se Srdjanem Plavšićem. Jak si zvyká na roli tatínka, co za významnou životní událost ho čeká a je spokojen se svými dosavadními výkony na hostování? Dozvíte se!

A samozřejmě nebude chybět skvělá podpora sešívaných fanoušků, kteří za týmem vážili dlouhou cestu a na Městském stadionu v Ostravě-Vítkovicích se spolu s domácími příznivci starali o fantastickou kulisu.

Tak ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články