B-tým v sobotu od 10:15 proti Vyškovu | SK Slavia Praha
Více

B-tým v sobotu od 10:15 proti Vyškovu

Slávistický B-tým čeká 24. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. V rámci tohoto kola se sešívaní představí na půdě Vyškova, v sobotu 22. dubna od 10:15.

V sobotu 22. dubna se slávistický B-tým představí na půdě Vyškova. Utkání začíná v 10:15 ve sportovním areálu v Drnovicích. Přímým přenosem můžete utkání sledovat na ČT Sport.

Vyškov má za sebou vydařený podzim, kdy dokráčel až do čtvrtfinále Mol Cupu, ve kterém podlehl slávistickému A-týmu v Edenu 4:0. Jarní část sezony se už ale Vyškovu příliš nedaří. Ze sedmi jarních utkání mají na kontě klub z jihu Moravy pouze dvě výhry a aktuálně se nachází na pátém místě tabulky F:NL. Ve čtvrtek navíc klub odvolal hlavního trenéra Jana Trousila a nového trenéra zatím nepředstavil.

Sešívané béčko odehrálo ve středu 19. dubna remízové utkání s Vlašimí. Kdy krásnou střelou srovnával na 1:1 Martin Šubert. „Takový gól je ozdoba zápasu. Není to první pěkný gól, který dal. Pěkně to trefil, to lidi na fotbale baví, určitě to diváky a také nás potěšilo. Vedlo to k bodu, navíc takhle hezká branka. Jsme za něj rádi. Jen tak dál!“ Vyzdvihl trefu mladého záložníka hlavní trenér Marek Jarolím. Slávisté se ale kvůli remíze nachází stále na posledním místě tabulky a ztrácí na předposlední Opavu dva body.

Utkání v Drnovicích začíná v 10:15 a přímým přenosem ho odvysílá ČT Sport. Pokud se chystáte podpořit mladé slávisty do Drnovic, informace o vstupenkách naleznete zde.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články