V pátek po tréninku podpis nové smlouvy trenérského týmu | SK Slavia Praha
Více

V pátek po tréninku podpis nové smlouvy trenérského týmu

Otevřený trénink před derby dostane speciální nádech. Po skončení tréninku dojde přímo před fanoušky na Tribuně Sever k podpisu nové tříleté smlouvy s trenérem Jindřichem Trpišovským a asistenty Zdeňkem Houšteckým, Jaroslavem Köstlem a Štěpánem Kolářem.

„Tituly, poháry, Evropa i Liga mistrů. Posledních pět a půl roku patří sportovně k jednomu z nejúspěšnějších období červenobílé historie. Společně jsme dostali Slavii z nuly na 32. místo klubového žebříčku UEFA. Jejich schopnost dostat z hráčů to nejlepší, zlepšovat je ve všech směrech, a poté jim otevírat cestu do top evropských soutěží je v Čechách naprosto unikátní. Současný trenérský tým je jedním z pilířů nejen sportovní, ale také finanční výkonnosti SKS. Mají naši plnou důvěru a získali po právu mimořádnou podporu a oblibu u našich fanoušků. Ti jsou naším velkým hnacím motorem za každé situace. Nevidíme tedy lepší příležitost, než novou smlouvu s Jindrou, Houšťou, Jardou a Štěpánem podepsat právě v pátek. Pod Tribunou Sever. Doufám, že lidé dorazí v hojném počtu. Spolu jsme silnější,“ uvedl Jaroslav Tvrdík, předseda představenstva a šéf SK Slavia Praha.

Původní kontrakt měl trvání do 30. června 2023 s opcí na prodloužení do roku 2025. Po vzájemné domluvě se obě strany rozhodly dvouleté opce nevyužít a uzavřít nový, tříletý kontrakt. Jeho trvání je až do 30. června 2026. Délkou kontraktu a jeho prodloužením se angažmá trenérského týmu SKS zařadí k nejdelším v celé historii československého fotbalu.

Otevřený trénink A-týmu přímo ve Fortuna Areně začne v pátek 14. dubna v 17:30. Vstup č. 1 pro průchod na trénink bude otevřen od 17 hodin, ale už od 15 hodin můžete přijít do Slavia Musea a projít si Stadium Tour a následně sledovat trénink. V rámci vstupenky na trénink je zahrnut i vstup do Slavia Musea a Stadium Tour, ale tam je možný vstup pouze jednou (není tak možné jít do musea, na trénink a pak opět do musea).

Veškerý výtěžek ze vstupného věnujeme na konto Nadačního fondu Slavie. Každý fanoušek si může při nákupu vstupenky zvolit výši příspěvku, kterým chce Nadační fond Slavie podpořit, a to 50, 100, 200, 500 nebo 1000 korun. Vstupenky jsou oproštěny o manipulační poplatek.

Prodej vstupenek probíhá od středy 5. dubna online na webu Ticketportalu, na pokladnách u vstupu č. 4 bude možné lístky zakoupit v pátek 14. dubna od 14 do 18 hodin. Přijít tak můžete i po začátku tréninku. Vstupenky se nebudou prodávat na konkrétní místo, pro sledování tréninku budou fanouškům vyčleněny sektory 105 – 110 na Tribuně Sever a dále VIP sedadla v 1. patře. Fanouškům budou k dispozici stánky s občerstvením.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články