Slávisti budou uklízet Česko | SK Slavia Praha
Více

Slávisti budou uklízet Česko

V sobotu 1. dubna proběhne celorepubliková akce Ukliďme Česko, slávisti se k ní aktivně připojí ve všech svých areálech.

Uklízet se bude okolo Edenu, na blízkých sportovištích pod hlavičkou Slavie a na plochách přiléhajících sportovnímu areálu, v tréninkových areálech na Xaverově a Horních Měcholupech. Akci podpořilo vedení Prahy 10 i Prahy 20. Všechny informace najdete na webové stránce uklidmecesko.cz.

Kdo se chopí uklízecího náčiní? Ve všech třech areálech začnou uklízet děti a mládežníci poté, co dohrají své zápasy, ruku k dílu budou moci přiložit rovněž místní obyvatelé. A počítá se i s participací fanoušků, kteří se chystají na sobotní ligový zápas v Edenu proti Olomouci. K pomoci s úklidem se můžete předem registrovat na odkazech výše. Stačí i jen dorazit na zmíněná místa.

Jak bude úklid probíhat?

Na recepci stadionu bude možné po celý den vyzvednout pytle a rukavice na sbírání odpadků. Hlavní část akce začne v 16:00, kdy vyrazí dva hlavní proudy, první směr sportovní areál, druhý do okolních ulic.

Sběrné místo bude na tramvajové točně u Kubánského náměstí, kde se budou hromadit plné pytle pro následný odvoz.

Kde se bude v Edenu uklízet?

Orientační mapu naleznete zde, červenou barvou je vyznačen sportovní areál, šedou pak okolní ulice.

Jak se zapojí slávistická mládež?

V sobotu U19 a U17 uklidí po svých zápasech na Xaverově, pro veřejnost domluvené místo pro vyzvednutí pytlů a rukavic je v restauraci U Bobra. U10 a U8 na ně navážou po svém turnaji v Edenu, od 16:30 se pak připojí k fanouškům, kteří budou uklízet v Edenu. V sobotu se odpadkům pověnuje také WU11 v Měcholupech, pro veřejnost opět domluvené místo vyzvednutí pytlů a rukavic je v restauraci v tréninkovém areálu.

Slávisti, pomozte nám uklidit Česko. A v žádném případě nejde o aprílový žert.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články