AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi

Zápas v Mladé Boleslavi se hraje v neděli 9. dubna od 16:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Předprodej vstupenek

Pro fanoušky Slavie je vyhrazeno přes 1000 míst v sektorech pro hosty N, M, L a na východní tribuně sektor H určený primárně pro rodiny s dětmi a méně aktivní fanoušky. Vstupenky jsou aktuálně vyprodané!

Pokud nebudou vyprodány sektory N, M, L, budou zbývající vstupenky následně v prodeji v den zápasu u sektoru hostí.

Výjezdy fanouškovských organizací

Tribuna Sever vypravuje na výjezd autobus, informace k němu získáte na Twitteru. Fanklub taktéž vyprav autobus, informace k přihlášení pak bude možné najít na jejich webu.

Parkování u stadionu

Adresa Městského stadionu v Mladé Boleslavi je U Stadionu 1118, Mladá Boleslav. Pokud se chystáte na utkání autem, pro parkování využijte parkovací plochy u obchodního centra Kaufland anebo v Havlíčkově ulici v blízkosti stadionu. Všechna tato parkoviště mohou být placená.

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů je z ulice Jiráskova a otevírá hodinu a půl před začátkem utkání. Vstup na východní tribunu mimo sektor hostů bude přes hlavní vchod. U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky. Na utkání nemusí být vpuštěni podnapilí fanoušci.

Úklid v sektoru

V minulých zápasech se do úklidu sektoru zapojilo dobrovolně mnoho z vás, za což jsme opravdu rádi. V Mladé Boleslavi prosíme opět o vaši součinnost. Do sektoru opět rozmístíme odpadkové pytle a po děkovačce pošleme do sektoru několik pytlů na odpadky tak, aby bylo následně k úklidu co nejméně odpadků. Případné informace získáte u klubového SLO Martina Bendy nebo u stevardů ve vestách. Děkujeme!

Doporučujeme fanouškům nastudovat Návštěvní řád stadionu.

V sektoru hostů budou přítomni stevardi Slavie.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články